Testament en legaten

Je denkt eraan om Memisa te blijven steunen ook wanneer je er niet meer bent?

Dat kan! Door Memisa op te nemen in je testament kan je je solidariteit verderzetten en blijven verder bouwen aan een gezondere wereld. Want iedereen, waar ook ter wereld, heeft recht op toegang tot kwaliteitsvolle gezondheidszorg!

Duolegaat

Dankzij de formule van het duolegaat is het opnemen van een goed doel in het testament bovendien vaak fiscaal voordelig. Binnen deze formule neem je naast één of meerdere familieleden of kennissen ook één of meerdere erkende organisaties op, zoals Memisa. De Vlaamse regering zou de wetgeving voor duolegaten tijdens de huidige regeerperiode onder handen nemen. Voorlopig is deze wetgeving nog niet gewijzigd.

Een schenking doen of het opstellen van een legaat is een belangrijke beslissing en is steeds het resultaat van een diepgaande reflectie. Graag staan wij je bij tijdens deze procedure. Aarzel dan ook niet om, geheel vrijblijvend, contact op te nemen met ons via [email protected] of stel je vragen rechtstreeks aan Sander Vandendriessche op 02/454.15.49.

Meer informatie over Memisa en de methodes om te schenken of na te laten, kan je lezen in deze brochure. Ontvang je liever de papieren versie, deel dan hieronder uw gegevens.

Ontvang een geprinte brochure en bijkomende informatie van Testament.be
Testament en legaten
Naam
Voornaam

memisa testament