Rechten van de donateur

Voor de deelnemers aan de fotoshoot “Mama’s voor het leven” geldt: door de algemene voorwaarden te accepteren, verklaart u dat u de regels van de fotoshoot hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. U kunt het reglement hier raadplegen

Om een gift te doen, kan je hier terecht.

Memisa hecht veel belang aan de privacy en rechten van haar donateurs. Aan iedereen die Memisa financieel steunen beloven wij dan ook dat:

  • we de persoonlijke gegevens van onze donateurs niet verspreiden of verkopen. Klik hier voor meer informatie
  • wij je elk jaar automatisch een fiscaal attest opsturen, indien je totale gift minstens 40 euro bedraagt. Het fiscaal attest wordt steeds per post verstuurd in het voorjaar van het jaar volgend op je gift. Hiermee kan je 45% van het bedrag van de gift via je belastingen aftrekken. Concreet kost een gift van 40 euro eigenlijk maar 22 euro.
  • we graag naar jouw opmerkingen en suggesties luisteren en hier in de mate van het mogelijke ook rekening mee willen houden. Aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected] of 02/454.15.49
  • we onze werking zo efficiënt mogelijk organiseren. We willen immers zoveel mogelijk projecten rond gezondheidszorg  realiseren.
  • de door Memisa ondersteunde projecten geselecteerd worden door de medewerkers van onze projectenafdeling. Hierbij ligt de klemtoon op projecten met een duurzaam karakter.
  • we op een ethische manier aan fondsenwerving doen. We vinden dat fondsenwervende acties niet mogen leiden tot irritatie bij de Belgische bevolking. We vinden ook dat fondsenwervende acties in eerste instantie op bedrijven moeten gericht worden. Memisa is bovendien lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving (VEF) die jaarlijks onze fondsenwervende activiteiten screent.
  • we in de mate van mogelijke rekening willen houden met jouw persoonlijke wensen naar aanleiding van je gift. Wens je een specifiek project te steunen, dan bespreken we dat graag met jou. Neem hiervoor contact op met ons via [email protected] of +322/454.17.56.

De jaarrekeningen van Memisa worden elk jaar gecontroleerd en nagekeken door de VEF (Vereniging voor Ethiek in de fondsenwerving) en gepubliceerd op donorinfo.be en ngo-openboek.be.

Steun ons project

Steun dit jaar de bouw van een medisch centrum in Pay Kongila in de DR Congo

Ik doe een gift