Jaarverslag 2020

0
medische consultaties in DR Congo
0
professioneel begeleide bevallingen in DR Congo
0
huisbezoeken in Guinee

2020 een bewogen jaar vol verwezenlijkingen

Trots stellen we het jaarverslag van Memisa voor: 2020 was een bewogen jaar. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Meer dan ooit werd duidelijk hoe belangrijk een goed draaiend gezondheidssysteem is. En hoewel de coronapandemie aanzienlijk wat flexibiliteit en mentale draagkracht eiste van iedereen, deed het deugd om vast te stellen dat er desondanks ruimte overbleef voor internationale solidariteit.

Memisa kon in 2020 haar activiteiten verderzetten dankzij het aanpassingsvermogen en de creativiteit van haar medewerkers, maar ook dankzij de trouwe steun van onze donateurs. Samen met onze lokale partners bleven we inzetten op een verbetering van de infrastructuur van de medische centra, de voorziening van medisch materiaal en continue vormingen en opleidingen voor het gezondheidspersoneel.

Om te ontdekken hoe we dit concreet realiseren, nodig ik u uit bijgevoegd jaarverslag te lezen. We tonen u de variëteit van onze projecten, geven enkele kerncijfers mee en laten u kennismaken met onze Belgische en internationale partners. Ook het financiële rapport van 2020 vindt u terug in ons jaarverslag.

jaarverslag Memisa 2020

 

Download het jaarverslag

Elke gift telt!
Steun mama's in Afrika

Ik doe een gift