Slide 1

In Afrika sterven er nog steeds veel mama’s aan de gevolgen van hun zwangerschap of bevalling. Daarom brengt Memisa ode aan alle mama’s.

Proficiat aan 'Momlife', de winnaar van de ‘Mama’s voor het leven’-wedstrijd!

Bedankt om zo talrijk deel te nemen aan de tweede editie van het ‘Mama’s voor het leven’-avontuur!

Ontdek de making-of van de fotoshoot

 

Met de steun van

Logo Brussels Airlines

Wedstrijd georganiseerd door Memisa België – de Meeûssquare 19 – 1050 Brussel, hierna “de organisator” genoemd.

Principes van de shooting:  

Door deel te nemen aan de fotoshoot ‘Mama’s voor het leven’ die plaatsvindt op 30 maart 2019 in Brussel en 31 maart 2019 in Gent uitgevoerd door de fotografe Géraldine Jacques:

 • Aanvaardt u om uw rechten op de foto’s van u en uw kinderen, gemaakt tijdens de shoot, kosteloos af te staan aan Memisa.
 • Aanvaardt u dat uw foto gepubliceerd zal worden op de site mamasvoorhetleven.be gehost door www.memisa.be en dat uw foto’s gebruikt zullen worden op de sociale media van Memisa.
 • U ontvangt uw foto(s) in hoge resolutie per mail, tijdens de eerste week van mei.
 • U neemt deel aan onze wedstrijd, door uw foto te plaatsen op onze website. Zo heeft u evenveel kans als alle andere kandidaten om de wedstrijd te winnen.

Adres en planning:

– 30 maart 2019 in Brussel van 9 tot 18 uur in La Fabrique 22a Studio (Onze-Lieve-Vrouw van Vaakstraat 22A, 1000 Brussel)

– 31 maart 2019 in Gent van 10 tot 18 uur in Loftstudio 85 (Vogelhoekstraat 85 – 9050 Gent)

Principes van de wedstrijd:

Indien u deelneemt aan de fotoshoot van 30 of 31 maart 2019, en u neemt deel aan de wedstrijd: lees deel ‘Principes van de fotoshoot.’  

Wanneer u niet heeft deelgenomen aan de fotoshoot, maar u wel deelneemt aan de wedstrijd:

 • Bent u verplicht meerderjarig (> 18 jaar) en gedomicilieerd in België
  •  Indien u minderjarig bent (kind dat zijn of haar mama inschrijft), is een schriftelijk akkoord van een volwassen persoon nodig om te kunnen deelnemen
  • Medewerkers van Memisa en onderaannemers die hebben meegewerkt aan de organisatie van de wedstrijd mogen niet deelnemen aan de wedstrijd
 • Plaatst u een familiefoto (met uw kind of mama) op uw Instagramprofiel
  • Met de hashtag #mamasvoorhetleven en tagt u onze pagina @memisabelgium.
  • Het profiel van de deelnemer moet “publiek” zijn, zodat de foto zichtbaar is voor iedereen.

OF

U plaatst uw familiefoto op de website: www.mamasvoorhetleven.be gehost door www.memisa.be

 • U aanvaardt dat uw foto geplaatst wordt op onze website en op de sociale media van Memisa, tijdens en na de wedstrijd

Deelnemen aan de wedstrijd kan enkel via de website van de organisator (www.memisa.be) of via Instagram.

De organisator behoudt zich het recht het reglement te allen tijde te wijzigen. De regels en eventuele wijzigingen worden gepubliceerd op de pagina: www.mamasvoorhetleven.be

Data en duur van de wedstrijd:

> Start van de wedstrijd: 9 april 2019 om 10.00 uur

> Einde van de wedstrijd: 13 mei om 11.00 uur

> Bekendmaking van de resultaten: 13 mei om 15.00 uur

Bekendmaking van de resultaten en selectie van de winna(a)r(es):

Op 13 mei 2019 om 15.00 uur zal de winnaar of winnares bekendgemaakt geworden. Dit gebeurt door middel van een willekeurige loting.

Hij of zij zal gecontacteerd worden per mail (verzonden vanuit het mailadres [email protected] ) en via een privé-bericht via Instagram. Het zou kunnen gebeuren dat deze mail terechtkomt tussen de ongewenste mails. De verantwoordelijkheid ligt dus bij de deelnemer om dit voldoende na te kijken om zo zijn of haar prijs te kunnen opeisen.

Het gebruikte e-mailadres wordt ons meegedeeld bij de registratie voor de wedstrijd. In het geval van een onjuist mailadres of wanneer de winnaar niet antwoordt binnen de 48 uur na de bekendmaking, behoudt de organisator zich het recht om een tweede willekeurige trekking te laten plaatsvinden om zo een nieuwe winnaar aan te duiden.

Verplichtingen tegenover de winnaar:

De winnaar stemt ermee in deel te nemen aan verschillende promo-activiteiten zoals: een getuigenis, foto’s (van zijn of haar reis), quotes met zijn of haar naam.

De prijs:

De persoon van wie de foto werd geloot, ontvangt twee vliegtuigtickets (heen- en terugreis) van Brussels Airlines naar een Europese bestemming naar keuze. U kunt kiezen uit volgende bestemmingen: Berlijn, Göteborg, Oslo, Birmingham, Genève, Praag, Billund, Hannover, Rome, Bologna, Hamburg, Stockholm, Bordeaux, Krakau, Straatsburg, Bremen, Londen, Toulouse, Bristol, Turijn, Lyon, Bazel, Madrid, Wenen, Boedapest, Manchester, Kopenhagen, Milaan, Warschau, Edinburgh, Marseille, Zagreb. De tickets zijn geldig tot en met 31/12/2019.

De tickets zijn op naam en niet zijn overdraagbaar naar 2020.

Steun ons project

Steun dit jaar de bouw van een medisch centrum in Pay Kongila in de DR Congo

Ik doe een gift