Slide 1

Jonge mama’s, toekomstige mama’s, grootmoeders,… We zetten speciaal voor Moederdag alle mama’s in de kijker! In Afrika sterven er nog steeds veel mama’s aan de gevolgen van hun zwangerschap of bevalling. Daarom brengt Memisa ode aan alle mama’s: na een gratis fotoshoot organiseren we een fotowedstrijd en heb je de mogelijkheid om een origineel cadeau aan je mama te schenken!

Proficiat aan « Mamour », de winnaar van de ‘Mama’s voor het leven’-wedstrijd!

Bedankt aan de bloggers voor hun steun!

Ontdek hieronder de tussenstand en de foto’s van de andere deelnemers!

Ontdek de making-of van de fotoshoot die op 5 mei doorging.

Met de steun van

Logo Brussels Airlines

Wedstrijdreglement

Wedstrijd georganiseerd door Memisa België – de Meeûssquare 19 – 1050 Brussel, hierna “de organisator” genoemd.

Om deel te nemen moet u meerderjarig zijn (> 18 jaar)
Als u minderjarig bent (kind dat zijn/haar moeder registreert), is het onder de verantwoordelijkheid van een volwassene en is een schriftelijke overeenkomst verplicht.
Medewerkers van de organisator of onderaannemers die hebben meegewerkt aan de organisatie van de wedstrijd worden uitgesloten.

Door deel te nemen aan de wedstrijd “Mama’s voor het leven” gaat u ermee akkoord:
> om ofwel deel te nemen aan de fotoshoot die plaatsheeft op 5 mei 2018 onder leiding van fotografe Géraldine Jacques, of om uw foto te uploaden op de website www.mamasvoorhetleven.be, als u niet deelnam aan de fotoshoot.
> om uw foto(‘s) op Facebook en Instagram te delen
> dat uw foto(‘s) op de website en op de sociale netwerken van Memisa wordt (worden) gepubliceerd
> om uw foto(‘s) in hoge resolutie te ontvangen (voor deelnemers van de professionele fotoshoot)
> om uw rechten op de foto’s en afbeeldingen die u en uw kinderen en hun begeleiders tijdens de professionele fotoshoot hebben laten maken, kosteloos aan Memisa over te dragen.

Wedstrijdreglement
Deelname aan de wedstrijd is enkel mogelijk via de website van de organisator, www.memisa.be. De deelnemer neemt deel aan een fotoshoot met fotografe Géraldine Jacques of uploadt zijn eigen foto op de website www.mamasvoorhetleven.be.
Alle foto’s worden vervolgens gepubliceerd op de website www.mamasvoorhetleven.be, gehost op www.memisa.be.

De deelnemer moet de URL-link van zijn foto delen en zijn vrienden uitnodigen om de foto leuk te vinden. De winnaar is de deelnemer die het meeste “vind ik leuk”-vermeldingen op zijn foto verzamelt.

Alleen “vind ik leuk”-vermeldingen op de website www.mamasvoorhetleven.be zullen worden meegeteld voor de wedstrijd en niet de “vind ik leuk”-vermeldingen op Facebook of andere sociale netwerken.

De organisator behoudt zich het recht dit reglement te allen tijde te wijzigen. Het reglement en eventuele wijzigingen daarvan worden gepubliceerd op de pagina: www.mamasvoorhetleven.be.

Datum en duur van de wedstrijd:
> Fotoshoot: 5 mei 2018 van 9u tot 18u, La Fabrique 22a te Brussel.
> Foto’s uploaden op www.mamasvoorhetleven.be: van 8 mei tot 18 mei (let op: de einddatum van de wedstrijd is dezelfde voor alle deelnemers, ongeacht de datum waarop de foto op de site werd geüpload)
> Het begin van de wedstrijd: 8 mei 2018 om 10u
> Het einde van de wedstrijd: 18 mei 2018 om 12u
> Bekendmaking van de resultaten: 22 mei 2018 om 12u

Bekendmaking resultaten en verkiezing winnaar:
De foto met de meeste “vind ik leuk”-vermeldingen op de website www.mamasvoorhetleven.be op 18/05/2018 om 12 uur zal de winnaar van de wedstrijd zijn. Bij hetzelfde aantal stemmen wordt de winnaar bepaald door een loting.

De winnaar wordt per e-mail (e-mail van [email protected]) gecontacteerd. Het is mogelijk dat de e-mail in de junkmail van de deelnemer terechtkomt. De deelnemer verbindt zich ertoe zijn e-mails te controleren om zijn prijs op te eisen.

Het e-mailadres dat gebruikt zal worden, is het e-mailadres dat door de deelnemer werd opgegeven bij zijn inschrijving voor de wedstrijd. In geval van een foutief e-mailadres of indien er geen antwoord wordt gegeven binnen de 48 uur na de bekendmaking van de winnaar, behoudt de organisator zich het recht om contact op te nemen met de persoon die op de 2de plaats eindigde bij het aantal “vind ik leuk”-vermeldingen. De organisator kan hem/haar alsnog selecteren als eindwinnaar van de wedstrijd.

Verplichtingen van de winnaar:
De winnaar stemt ermee in deel te nemen aan verschillende promotieactiviteiten: getuigenissen, foto’s (van zijn/haar reis, van hem/haar, enz.) en citaten van hem/haar.

Prijzen en prijsuitreiking:
De winnaar ontvangt 2 heen-en-terug vliegtickets van Brussels Airlines voor een Europese bestemming naar keuze. Hij/zij kan kiezen uit de volgende bestemmingen: Berlijn, Göteborg, Oslo, Birmingham, Genève, Praag, Billund, Hannover, Rome, Bologna, Hamburg, Stockholm, Bordeaux, Krakau, Straatsburg, Bremen, Londen, Toulouse, Bristol, Turijn, Lyon, Bazel, Madrid, Wenen, Boedapest, Manchester, Kopenhagen, Milaan, Warschau, Edinburgh, Marseille, Zagreb. De tickets zijn geldig tot en met 31/12/2018.

De tickets worden op naam geregistreerd en zijn niet overdraagbaar naar 2019.
De ticketcodes worden per post naar de winnaar verzonden.

Steun ons project

Steun dit jaar de bouw van een medisch centrum in Pay Kongila in de DR Congo

Ik doe een gift