Mama’s voor het leven
Schrijf je in en steun en steun Afrikaanse mama’s

Hoewel er de laatste jaren aanzienlijke vooruitgang is geboekt, blijft moedersterfte een groot probleem in verschillende Afrikaanse landen. 1 op 38 vrouwen in Sub-Sahara-Afrika overlijdt aan complicaties tijdens de zwangerschap of bevalling. Een veel te hoog cijfer, waar Memisa niet ongevoelig voor kan blijven. Om aandacht te vragen voor dit probleem en tegelijkertijd mama’s te eren, organiseren we opnieuw fotoshoots.

0 vrouwen

sterven dagelijks aan de gevolgen van hun zwangerschap of bevalling.

0%

van deze vrouwen woont in het Globale Zuiden.

image_bloc2

Dit is onaanvaardbaar wetende dat het merendeel van deze overlijdens voorkomen kan worden door onder meer professionele medische begeleiding en goed uitgeruste gezondheidscentra. Zaken waar Memisa iedere dag aan werkt. Want iedere vrouw verdient het om in de beste omstandigheden te bevallen!

image banner

Neem deel aan de Mama’s voor het leven-fotoshoot

Kies waar en wanneer je wil deelnemen en doe een gift naar keuze aan Memisa (voor giften vanaf 40 euro per jaar ontvang je een fiscaal attest).
Zodra de registratie voltooid is, ontvang je een bevestigingsmail. Vergeet zeker niet je ongewenste mailbox te controleren.

Inschrijving
img_banner

Aankomst in de studio

Kom vijf minuten voor het aangegeven uur naar de studio, waar het Mama’s voor het leven-team je hartelijk zal ontvangen.

img_banner

Fotoshoot

De eigenlijke shoot duurt zo’n 10 minuten. De tijd die de fotograaf nodig heeft om meerdere foto’s te nemen om tot het beste resultaat te komen.

Praktisch

img_banner

Keuze van de foto’s

Je kiest de foto die je gratis toegestuurd krijgt en indien je dat wenst extra foto’s die je ter plaatste koopt (betaling gebeurt per kaart).

img_banner

Ontvangst van de foto’s

Enkele weken na de fotosessie krijg je een e-mail met de link waarin je foto’s (in hoge resolutie) beschikbaar zijn. De afgedrukte foto's krijg je per post toegestuurd.