Slide 1

Jonge mama’s, toekomstige mama’s, grootmoeders,… We zetten speciaal voor Moederdag alle mama’s in de kijker! In Afrika sterven er nog steeds veel mama’s aan de gevolgen van hun zwangerschap of bevalling. Daarom brengt Memisa ode aan alle mama’s: na een gratis fotoshoot organiseren we een fotowedstrijd en heb je de mogelijkheid om een origineel cadeau aan je mama te schenken!

Schenk je mama een origineel cadeau!

Kies het cadeau dat je aan je mama wilt schenken, kies de datum waarop ze het zal ontvangen en schrijf haar een korte boodschap. Op de gekozen datum ontvangt je mama een e-mail met een certificaat waarin zij wordt bedankt voor haar steun aan de mama’s in Afrika. Heeft je mama geen e-mailadres? Download en print dan het certificaat van het cadeau dat je wilt schenken.

Vanaf 40 euro kan je je gift terugvorderen via je belastingaangifte.

[woocommerce_notices]
[product id="18"][product id="16"][product id="17"]

Doe mee aan de wedstrijd!

Voeg een foto van jezelf en je kind(eren) of je mama toe en vraag je vrienden om op jouw foto te stemmen.

Doe mee aan onze wedstrijd en win 2 vliegtuigtickets van Brussels Airlines voor een Europese bestemming naar keuze …met je mama (of grootmoeder) uiteraard!

Logo Brussels Airlines

Ja, ik wil deelnemen…

Ik wil me inschrijven voor de ‘Mama’s voor het leven’-wedstrijd van Memisa. Want Moederdag moet het feest van alle mama’s zijn. Ik ga de uitdaging aan om zoveel mogelijk ‘likes’ te verzamelen voor mijn foto met mijn kind(eren) of mama op deze pagina.

Wedstrijd georganiseerd door Memisa België – de Meeûssquare 19 – 1050 Brussel, hierna “de organisator” genoemd.

Principes van de shooting:  

Door deel te nemen aan de fotoshoot ‘Mama’s voor het leven’ die plaatsvindt op 30 maart 2019 in Brussel en 31 maart 2019 in Gent uitgevoerd door de fotografe Géraldine Jacques:

 • Aanvaard u om uw rechten op de foto’s van u en uw kinderen, gemaakt tijdens de shoot, kosteloos af te staan aan Memisa.
 • Aanvaard u dat uw foto gepubliceerd zal worden op de site mamasvoorhetleven.be gehost door www.memisa.be en dat uw foto’s gebruikt zullen worden op de sociale media van Memisa.
 • U ontvangt uw foto(s) in hoge resolutie per mail, tijdens eerste week van mei.
 • U neemt deel aan onze wedstrijd, door uw foto te plaatsen op onze website. Zo heeft u evenveel kans als alle andere kandidaten om de wedstrijd te winnen.

Adres en planning:

– 30 maart 2019 in Brussel van 9 tot 18 uur in La Fabrique 22a Studio (Onze-Lieve-Vrouw van Vaakstraat 22A, 1000 Brussel)

– 31 maart 2019 in Gent van 10 tot 18 uur in Loftstudio 85 (Vogelhoekstraat 85 – 9050 Gent)

Principes van de wedstrijd;

Indien u deelneemt aan de fotoshoot van 30 of 31 maart 2019, en u neemt deel aan de wedstrijd: cfr deel ‘Principes van de fotoshoot.’  

Wanneer u niet heeft deelgenomen aan de fotoshoot, maar u wel deelneemt aan de wedstrijd:

 • Bent u verplicht meerderjarig (> 18 jaar) te zijn en gedomicilieerd in België
  • Indien u minderjarig bent (kind dat zijn of haar mama inschrijft), is een schriftelijk akkoord van een volwassen persoon nodig om te kunnen deelnemen
  • Medewerkers van Memisa en onderaannemers die hebben meegewerkt aan de organisatie van de wedstrijd mogen niet deelnemen aan de wedstrijd
 • Plaatst u een familiefoto ( met uw kind of mama) op uw Instagramprofiel
  • Met de hashtag #mamasvoorhetleven en gelinkt aan onze pagina @memisabelgium.
  • Het profiel van de deelnemer moet “publiek” zijn, zodat de foto zichtbaar is voor iedereen.

OF

U plaatst uw familiefoto op de website:  www.mamasvoorhetleven.be gehost door www.memisa.be

 • U aanvaardt dat uw foto geplaatst wordt op onze website en op de sociale media van Memisa, tijdens en na de wedstrijd

Deelnemen aan de wedstrijd kan enkel via de webssite van de organisator (www.memisa.be) of via Instagram.

De organisator behoudt zich het recht het reglement te allen tijde te wijzigen. De regels en eventuele wijzigingen worden gepubliceerd op de pagina: www.mamasvoorhetleven.be

Data en duur van de wedstrijd:

>  Start van de wedstrijd: 9 april 2019 om 10.00 uur

> Einde van de wedstrijd: 13 mei om 12.00 uur

> Bekendmaking van de resultaten: 13 mei om 15.00 uur

Bekendmaking van de resultaten en selectie van de winna(a)r(es):

Op 13 mei 2019 om 15.00 uur zal de winnaar of winnares bekendgemaakt geworden. Dit gebeurt door middel van een willekeurige loting.

Hij of zij zal gecontacteerd worden per mail (verzonden vanuit het mailadres [email protected] ) en via een privé-bericht via Instagram.  Het zou kunnen gebeuren dat deze mail terechtkomt tussen de ongewenste mails. De verantwoordelijkheid ligt dus bij de deelnemer om dit voldoende na te kijken om zo zijn of haar prijs te kunnen opeisen.

Het gebruikte e-mailadres wordt ons meegedeeld bij de registratie voor de wedstrijd. In het geval van een onjuist mailadres of wanneer er de winnaar niet antwoordt binnen de 48 uur na de bekendmaking, behoudt de organisator zich het recht om een tweede willekeurige trekking te laten plaatsvinden om zo een nieuwe winnaar aan te duiden.

Verplichtingen tegenover de winnaar:

De winnaar stemt ermee in deel te nemen aan verschillende promo-activiteiten zoals: een getuigenis, foto’s (de zijn of haar reis), quotes met zijn of haar naam.

De prijs:

De persoon van wie de foto werd geloot, ontvangt twee vliegtuigtickets (heen- en terugreis) van Brussels Airlines naar een Europese bestemming naar keuze. U kunt kiezen uit volgende bestemmingen: Berlijn, Göteborg, Oslo, Birmingham, Genève, Praag, Billund, Hannover, Rome, Bologna, Hamburg, Stockholm, Bordeaux, Krakau, Straatsburg, Bremen, Londen, Toulouse, Bristol, Turijn, Lyon, Bazel, Madrid, Wenen, Boedapest, Manchester, Kopenhagen, Milaan, Warschau, Edinburgh, Marseille, Zagreb. De tickets zijn geldig tot en met 31/12/2019.

De tickets zijn op naam en niet zijn overdraagbaar naar 2020.

 

Etape image

Fotoshoot

5 mei

Laat je foto nemen samen met je mama of grootmoeder door professionele fotografe Géraldine Jacques.

Etape image

Wedstrijd

8 > 18 mei

Vanaf 8 mei zullen de foto’s op deze website gepost worden. Deel je foto via je social mediakanalen en verzamel zoveel mogelijk ‘likes’ op je foto op onze website.

Etape image

Resultaten

22 mei

De foto met de meeste ‘likes’ op deze website wint 2 vliegtuigtickets. Wedstrijdreglement.

Steun ons project

Steun dit jaar de bouw van een medisch centrum in Pay Kongila in de DR Congo

Ik doe een gift