Solidair met Afrikaanse mama’s tijdens Mama’s voor het leven-fotoshoot

18 / 02 / 2020

Memisa organiseert voor de derde keer haar Mama’s voor het leven-fotoshoot. Naast het schenken van een unieke beleving voor mama’s en hun kinderen, willen we Belgische moeders bewustmaken van de moeilijkheden die moeders in Afrika ondervinden tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Op 21 en 22 maart in Brussel, 28 maart in Luik en 29 maart in Gent, zijn alle mama’s welkom om de liefde voor hun kinderen op de gevoelige plaat te laten vastleggen door de professionele fotograaf Géraldine Jacques (www.geraldinejacques.com).

Goed nieuws : Na het overweldigende succes van de inschrijvingen, hebben we besloten om nog een extra fotoshoot voor mama’s en hun kinderen te organiseren in Brussel. Wees welkom op zondag 15 maart! Inschrijven via http://www.mamasvoorhetleven.be/

 

‘Mama’s voor het leven’, wat is het ?
Mama’s voor het leven is een groep van mama’s die zich verenigt in de strijd tegen moedersterfte. Ze zijn solidair met mama’s in Afrika die nog te vaak sterven aan de gevolgen van hun zwangerschap of bevalling. Want het probleem blijft zorgwekkend… Wereldwijd sterven er dagelijks 830 mama’s aan de gevolgen van hun zwangerschap of bevalling (UNDP). Het gaat vaak om complicaties die vermeden kunnen worden door professionele medische begeleiding.

Deelnemen aan de fotoshoot?
Inschrijven is heel eenvoudig. Via www.mamasvoorhetleven.be  kan je de gewenste locatie en het tijdstip kiezen.

Nu al nieuwsgierig?
De beelden van de making-of van het afgelopen jaar, geven een mooie weergave van de sfeer

Elke gift telt!
Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro per jaar
Prenatale consultatie voor 5 vrouwen
Transport en een keizersnede die het leven van een zwangere vrouw redt
Reanimatiekit voor premature baby’s

Steun ons project

Steun dit jaar de bouw van een medisch centrum in Pay Kongila in de DR Congo

Ik doe een gift