Maak kennis met Sander, Memisa-medewerker die met veel plezier antwoordt op al je vragen

29 / 05 / 2020

Midden februari vervoegde Sander het team ‘Communicatie en Fondsenwerving’. Bij Memisa neemt hij de rol van aanspreekpunt voor onze donateurs op zich. Daarnaast zal hij Memisa vertegenwoordigen op evenementen zoals festivals, beurzen of op andere gelegenheden. Ondertussen kon hij zich al inwerken en leek het ons tijd om kort terug te blikken op zijn eerste 3 maanden en vooral om vooruit te blikken op zijn nieuwe uitdagingen.

“Tijdens mijn eerste weken leerde ik enorm veel bij, verwierf ik nieuwe inzichten en ontmoette veel interessante mensen.”

In het Belgische ngo-landschap is Memisa eerder een middelgrote ngo, met hele leuke collega’s die mij vanaf dag 1 een aangenaam gevoel gaven. Ik leerde veel bij over de thema’s en problematieken waar de bevolking in onze partnerlanden dagelijks mee geconfronteerd wordt. In haar projecten biedt Memisa structurele oplossingen en ik ben blij dat ik sinds februari mijn steentje kan bijdragen om hier aan mee te werken. Hierdoor ben ik extra gemotiveerd  om zo snel mogelijk concreet aan de slag te gaan.

Onze sympathisanten en donateurs spelen een belangrijke rol bij de verwezenlijkingen op het terrein, daarom wilde ik hen ook zo snel mogelijk leren kennen. Via een vragenlijst, bedankingstelefoontjes, onze mailbox, … zette ik al de eerste stappen richting een kennismaking.

“Een goed sociaal contact bezorgt mij altijd een aangenaam gevoel. Ik stel mezelf graag open voor een gesprek of als luisterend oor.”

Iedereen kan bij mij terecht met al zijn of haar vragen. Uiteraard probeer ik meteen een antwoord te formuleren of te helpen waar mogelijk. Indien dit niet onmiddellijk haalbaar is, dan ga ik op zoek naar een antwoord of een oplossing en probeer ik zo snel mogelijk terug te koppelen naar de donateur of sympathisant. Ik kijk er alvast naar uit om Memisa voor te stellen op evenementen en om onze donateurs in real life te ontmoeten. Hier zullen we allemaal nog even geduldig op moeten wachten.

“Heb je juridische vragen over jouw nalatenschap? Weet je niet hoe je een geboortelijst ten voordele van Memisa opstart? Zit je met een probleem bij jouw donatie? Ben je geïnteresseerd om een specifiek, groter project te financieren? Neem zeker contact met mij op en dan help ik je persoonlijk verder.”

Sander Vandendriessche

02 454 15 49

[email protected]

Elke gift telt!
Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro per jaar
Prenatale consultatie voor 5 vrouwen
Transport en een keizersnede die het leven van een zwangere vrouw redt
Reanimatiekit voor premature baby’s

Steun ons project

Steun dit jaar de bouw van een medisch centrum in Pay Kongila in de DR Congo

Ik doe een gift