Bach in dienst van Afrikaanse mama’s

13 / 12 / 2017

Katako Kombe 2015 221Al acht jaar organiseren het Collegium Vocale Gent en het Concertgebouw Brugge de Bach Academie Brugge 2018. Op zondag 28 januari 2018 wordt het slotconcert van deze editie een benefietconcert ten voordele van het ziekenhuis in Katako-Kombe (DR Congo).

Dr. Yves Kluyskens bezoekt al jaren het ziekenhuis van Katako-Kombe. Hij getuigt: “Het ziekenhuis is er enorm op vooruit gegaan de afgelopen jaren. Bevallingen, keizersneden en de meest essentiële operaties worden nu in degelijke en menswaardige omstandigheden uitgevoerd tegen een betaalbare prijs. Toch kan en moet het nog beter. Zo willen we de opbrengsten van het concert gebruiken om ons bevallingsfonds te versterken en ons oftalmologisch kabinet verder uit te bouwen. Wij wensen het Collegium Vocale Gent en het Concertgebouw Brugge dan ook te bedanken voor hun inzet in ons mooi project.”

Dit concert kadert binnen het project Ziekenhuis voor Ziekenhuis en wordt georganiseerd in samenwerking met Memisa, Artsen Zonder Vakantie, Oftalmo Sankuru en het solidair ziekenhuis AZ Maria Middelares Gent.

 

Bach Academie Brugge 2018

Concert Collegium Vocale Gent

28 januari 2018

Tickets: https://www.concertgebouw.be/nl/programmagids/detail/vocaal10

Elke gift telt!
Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro per jaar
Prenatale consultatie voor 5 vrouwen
Transport en een keizersnede die het leven van een zwangere vrouw redt
Reanimatiekit voor premature baby’s

Steun ons project

Steun dit jaar de bouw van een medisch centrum in Pay Kongila in de DR Congo

Ik doe een gift