Praktisch

Aankomst in de studio 

Kom vijf minuten voor het aangegeven uur naar de studio, waar het Memisa-team je hartelijk zal ontvangen.

We vragen om het afgesproken uur te respecteren en niet vroeger dan vijf minuten voor aanvang de fotostudio te betreden.

Fotoshoot

De fotoshoot zelf duurt zo’n 10 minuten. Dat is voldoende tijd voor de fotografe om genoeg foto’s te maken om tot het beste resultaat te komen. Een fotosessie kan intimiderend zijn… zeker als het je eerste keer is! Maar dankzij hun brede glimlacht en hun vriendelijkheid, stellen Géraldine en Lydie, onze professionele fotografen, je meteen op je gemak. Ze zullen je enkele tips geven om de mooiste pose te maken. Maar het allerbelangrijkste is dat je geniet van dit mooie moment met je gezin.

Keuze van de foto’s

Na de sessies kan je je keuze maken uit een tiental foto’s. De foto die je voorkeur geniet, zal je gratis worden toegestuurd. Je kan ook extra foto’s kopen (in digitaal formaat) en deze daarna betalen (enkel met de bankkaart). Je kan er ook voor kiezen om alle geslaagde foto’s die tijdens de sessie zijn gemaakt te ontvangen, door onze formule PACK (150 euro) te kopen.

Ontvangst van de foto’s

Enkele weken na uw fotoshoot krijg je een e-mail met de link waarmee je de foto’s (in hoge resolutie) kunt downloaden.

Je hoeft nu alleen nog maar te genieten van de prachtige herinneringen aan dit unieke moment van samenzijn. Dankzij jouw steun geeft Memisa mama’s en hun kinderen toegang tot kwaliteitsvolle gezondheidszorg!

 

Adressen:

  • Brussel: Chaussée de Forest 254, 1060 Sint-Gillis
  • Gent: Vogelhoekstraat 85, 9050 Gent  
  • Luik: Rue de l’Industrie 40/b, 4420 Tilleur, Luik
  • Mechelen: Oude Baan 1E, 2800 Mechelen
  • Waver: Boulevard de l’Europe 145, 1300 Waver