Je inzetten voor de strijd tegen moedersterfte of genieten van een onvergetelijk moment samen?

Je hoeft niet meer te kiezen.

Door deel te nemen aan de fotoshoots van Memisa ondersteun je de toegang tot gezondheidszorg voor mama’s in verschillende Afrikaanse landen en geniet je terzelfdertijd van een originele belevenis met het hele gezin. Bij elke sessie krijg je een familiefoto van uitstekende kwaliteit.

Kom net als 1480 andere gezinnen poseren voor het goede doel!

NEEM DEEL AAN EEN FOTOSHOOT VAN MEMISA EN STEUN MAMA'S IN VERSCHILLENDE AFRIKAANSE LANDEN

Memisa ondersteunt mama's in Afrika

In de DR Congo sterven elk uur gemiddeld twee vrouwen aan de gevolgen van hun zwangerschap of bij de bevalling. Het grootste deel van de moedersterftes doet zich voor in de armste regio’s ter wereld en in landen waar conflicten woeden. Veel van deze sterftes kunnen vermeden worden dankzij kwaliteitsvolle medische ondersteuning. Daar werkt Memisa dagelijks aan.

Meer informatie

NEEM DEEL AAN EEN FOTOSHOOT VAN MEMISA

Brussel : 13 -14 april, Waver : 20 april, Luik : 21 april, Mechelen : 27 april, Gent : 28 april

 

Ik schrijf me in

Hoe verloopt een fotoshoot ?

img_banner

Aankomst in de studio

Je komt 5 minuten voor je inschrijvingsuur aan in de studio waar je warm zal worden ontvangen door het team van Memisa. We vragen je om het afgesproken uur te respecteren en om 5 minuten voor het afgesproken uur aanwezig te zijn.

img_banner

Fotoshoot

De shoot zelf duurt zo’n 10 minuten. Dat is voldoende tijd voor de fotografe om genoeg foto’s te maken om tot het beste resultaat te komen. Een fotosessie kan intimiderend zijn…zeker als het je eerste keer is! Maar dankzij hun brede glimlach en hun vriendelijkheid, stellen Géraldine en Lydie, onze professionele fotografen, je meteen op je gemak. Ze geven je enkele tips om de mooiste pose te maken. Het belangrijkste is dat je geniet van het moment met je gezin.

img_banner

Keuze van de foto’s

Na de sessies kan je je keuze maken uit een tiental foto’s. De foto die je voorkeur geniet, zal je gratis worden toegestuurd. Je kan ook extra foto’s kopen (in digitaal formaat) en deze daarna betalen (enkel met de bankkaart). Je kan er ook voor kiezen om alle geslaagde foto’s die tijdens de sessie zijn gemaakt te ontvangen, door onze formule PACK (€150) te kopen.

img_banner

Ontvangst van de foto’s

Enkele weken na je fotoshoot krijg je een e-mail met de link waarmee je de foto’s (in hoge resolutie) kunt downloaden. Je hoeft nu alleen nog maar te genieten van de prachtige herinneringen aan dit unieke moment van samenzijn. Dankzij jouw steun geeft Memisa mama’s en hun kinderen toegang tot kwaliteitsvolle gezondheidszorg!

NEEM DEEL AAN EEN FOTOSHOOT VAN MEMISA

Brussel : 13 -14 april, Waver : 20 april, Luik : 21 april, Mechelen : 27 april, Gent : 28 april

Ik schrijf me in