Kies voor de feestdagen een geschenk dat zinvol is

Draag bij aan de gezondheidszorg voor toekomstige mama's en hun baby's door Memisa te steunen: doneer om een duurzame impact te hebben op de toegang tot gezondheidszorg voor de meest kwetsbaren.

Doneer aan Memisa

Geeft en ontvangt u ook graag zinvolle geschenken die een positieve invloed hebben op de wereld?

Geef dit jaar een gift van solidariteit en steun de projecten van Memisa. Samen zorgen we ervoor dat alle mama’s in goede omstandigheden kunnen bevallen. Uw gebaar, van eender welk bedrag, heeft een duurzame en positieve impact.

Hoe worden de middelen in de praktijk ingezet?

Wist u dat € 25 de kosten van prenatale consultaties voor 5 vrouwen kan dekken? Dat € 40 het noodtransport en de keizersnede kan financieren die nodig zijn om het leven van een zwangere vrouw en haar baby in moeilijkheden te redden? Of dat je met € 60 een reanimatiekit voor een premature baby financiert?

Bovendien is elke gift van € 40 of meer fiscaal aftrekbaar. Dit betekent dat u voor een donatie van € 40 slechts € 22 betaalt, na aftrek van belastingen.

image

Dus aarzel niet: doe een donatie, in elk gewenst bedrag. Elke donatie heeft een positief effect op Memisa. U kunt kiezen voor een eenmalige of een maandelijkse gift.

Doneer aan Memisa

Wat is Memisa?

Memisa is een Belgische medische NGO voor ontwikkelingssamenwerking, die al bijna 35 jaar actief is in 7 landen. Wij verdedigen de toegang tot en het recht op gezondheidszorg voor iedereen, in het bijzonder voor de meest kwetsbaren. Twee van onze prioriteiten zijn moeder- en kindersterfte. Onze rol bestaat erin de verbetering van de kwaliteit van de gezondheidszorg te ondersteunen, onder meer door de bouw en renovatie van infrastructuur, de aankoop van medische apparatuur en de opleiding van gezondheidspersoneel.

Lees meer
image