Fiscaal attest 2019

02 / 04 / 2020

Velen van jullie steunden in 2019 onze projecten, hartelijk bedankt voor jullie genorisiteit en solidariteit! Dankzij deze steun kregen een heleboel mensen in Afrika en India toegang tot kwaliteitsvolle gezondheidszorg.

Weldra ontvangt u via de post uw fiscaal attest. Voor de belastingvermindering dient u in vak X, A van uw belastingaangifte het bedrag van de giften die u in 2019 deed in te vullen. U hoeft dit certificaat niet bij uw fiscaal attest toe te voegen, maar u moet het wel ter beschikking houden in geval van controle.

Wanneer u merkt dat er foutje in uw fiscaal attest is geslopen, aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected] of per telefoon: +32 2 454 15 49.

Naast uw fiscaal attest, ontving u ook een brief van ons waarin wij een beroep deden op uw vrijgevigheid met betrekking tot een geestelijk gezondheidsproject in Guinee. Dit hoopgevende project is zeer belangrijk voor mensen met psychische aandoeningen in Guinee. Deze brief verzonden we reeds voor de start van de coronacrisis in België, vandaar dat we er niet over spraken. Graag willen we via deze weg onze bezorgdheid hierover uiten en we hopen dat u en uw omgeving het goed stellen.

Memisa doet er op dit moment alles aan om haar lopende programma’s verder te zetten om zo de meest kwetsbaarste gemeenschappen in Afrika en India te ondersteunen. De huidige reisbeperkingen beïnvloeden onze acties, maar samen met onze lokale collega’s en partners blijven we de situatie ter plaatse op de voet opvolgen. In België garanderen we dankzij thuiswerk de continuïteit van ons werking.

We doen dan ook een warme oproep tot internationale solidariteit in deze vreemde tijden, waar het eens te meer duidelijk is dat we elkaar nodig hebben: jong en oud, arm en rijk, in het noorden en het zuiden!

 

Elke gift telt!
Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro per jaar
Prenatale consultatie voor 5 vrouwen
25€
Transport en een keizersnede die het leven van een zwangere vrouw redt
40€
Reanimatiekit voor premature baby’s
60€